Опис
консерваційні масло КРМ – всесезонне робітничо-консерваційні масло з високим рівнем захисних поверхневих властивостей. Воно створює захисну плівку
Область застосування
консерваційні масло КРМ призначене для консервації і експлуатації стрілецької зброї і проявляє надійний захист при температурах навколишнього повітря від -50 до +50 ° С. Консерваційні масло КРМ – всесезонне робітничо-консерваційні масло з високим рівнем захисних поверхневих властивостей. Воно створює захисну плівку на поверхні …
Масло К-17 виготовляють із суміші авіаційного МС-20 і трансформаторного Т-1500у масел з додаванням петролатуму окисленого, каучуку СКБ-45 і композиції присадок.
Область застосування
Застосовують для довготривалої (5 років і більше) консервації виробів, в тому числі запасних частин з чорних і кольорових металів, що зберігаються без безпосереднього впливу кліматичних факторів. Двигуни внутрішнього згоряння консервують без розбирання: зливають штатний масло, відключають фільтри, прокачують масло К-17, надлишки масла видаляють. Масло К-17 можна використовувати як присадку до високосірчисту газотурбінним палив (0,002% на паливо). При цьому значно знижується корозія паливної апаратури двигунів і підвищується міжремонтний період їх роботи.
Технічні характеристики
| Показники фізико-механічних властивостей | |
| Зовнішній вигляд | малов’язкими масляниста рідина |
| Колір | Темно-коричневий |
| В’язкість кінематична, мм2 /с: | |
| при 100 ° С | – |
| при 50 ° С | & gt; = 8,0 |
| Температура, ° С: | |
| спалаху у відкритому тиглі. не нижче | 100 |
| застигання, не вище | -55 |
| Масова частка,%: | |
| золи | 0,05 |
| води | відсутність |
| механічних домішок, не більше | – |
| Лужне число, мг КОН /г, не менше | – |
| Кислотне число, мг КОН /г | – |
| Захисні властивості по ГОСТ 9.054-75, сталь 10, час до появи перших ознак корозії, цикли: | |
| при підвищеній вологості і температурі (Г-4), метод 1 | 20 |
| при постійному зануренні в електроліт (морську воду), метод 4 | 10 |
Додаткова інформація
| Страна | |
|---|---|
| призначення | |
| Агрегатний стан | |
| Вид (технологія виробництва) |




